De Groei Analyse


Groei en persoonlijkheid van het nu
Handschrift Analyse met als doel de persoonlijke groei van de schrijver te omschrijven
Nieuw kan ik aanbieden, de Groei Analyse.
Het moment waar je nu bent duidelijk toegelicht.
Het pad van jouw keuze vertellend.
Wat ik nodig heb? 
Handschrift van vroeger en van nu. Schrijf voor het handschrift van nu op verschillende momenten van de dag.
Alles het liefst op papier zonder lijnen. Als ik meer handschrift nodig heb dan laat ik dat altijd weten.
Kies je voor de Groei Analyse?
Dan krijg je een uitgebreid verslag door mij gemaakt.
Grafologie en gevoel gaan samen. 
Kosten per Groei Analyse 55 Euro
Meer weten?
Voor Contact bellen of een appje sturen naar 0631294460 


Met  Ziele Groeten van Marina

info@grafologica.nl
Handschrift zenden naar Stichting Grafologica
Marina Brunner Schwedersky
Kerkstraat 17
4023AP Rijswijk Gelderland
Share

Handtekening en handschrift, verschillende drijfveren

De persoonlijke handtekening heeft wel en niet met de rest van het handschrift te maken. Wanneer je schrijft met als doel een notitie te maken of een brief te schrijven is er een andere drijfveer die de pennenstreken stimuleert dan wanneer je een handtekening plaatst.
Grafologie en Stichting Grafologica
Hoe dat komt ? Dit verschijnsel vindt plaats omdat de schrijfimpuls verschilt op welk moment wordt geschreven.

Voor een geschreven tekst is een mate van concentratie nodig die anders is dan het moment dat er een handtekening uit de pen vloeit.
In de handtekening ziet de grafoloog de schrijfdruk en de presentatie van de schrijver naar de ander op een versterkte wijze.
Marina verzorgt grafologie lezingen en workshops op uw locatie
Share

Grafologica en Marina komen graag op de door u gekozen locatie

Marina verzorgt grafologie lezingen en workshops op uw locatie
Wilt u ook zo’n grafologie avond ? Of misschien wel een middag of zomaar een uurtje terwijl u lekker wat eet en drinkt?
Het kan allemaal.
Ik kom graag op de door u gekozen locatie.
Door de jarenlange ervaring kan ik de handschrift uitleg direct oppakken.
Zelf oefenen met grafologie kan ook. Alle combinaties zijn te boeken vanaf 10 Euro per persoon, bij minimaal 4 personen, exclusief reiskosten (Groepen korting )

Adres: Stichting Grafologica, Kerkstraat 17, 4023AP Rijswijk Gelderland.

* Stichting Grafologica bestaat sinds 18 maart 1992.
Website *grafologica.nl

Bezoek ook de Facebook pagina Grafologica Soul Letters
Met hartelijke ziele-groet van Marina J. Brunner-Schwedersky
Share

De gezelligheid van een Grafologie middag of Avond

Lachen om positieve eigenschappen !
Weet je niet wat je nou eigenlijk kan verwachten van een grafologie middag of avond ? Organiseer er eentje met Stichting Grafologica en laat je verrassen.
Op zo’n event worden alle handschriften  bekeken en we houden het positief. Alleen de gezellige eigenschappen worden besproken omdat we daarvan blij worden en om kunnen lachen.
Wil je meer weten bel met Marina van Stichting Grafologica mobile 0631294460

Bezoek ook de facebook pagina Grafologica Soul Letters  Impressie van een speciale middag in maart, dames van de Red Hat Society met elkaar een middagje grafologie. Kijk eens wat een blije gezichten.
Share

Workshops Grafologie voor elke gelegenheid


Dat grafologie spannend is laat geen twijfel. Alleen om het analyseren van een handschrift aan te leren is helemaal niet makkelijk !

Daarom bied ik workshops aan waarbij er wordt geoefend met handschrift en het zoeken naar kenmerken. Grafologie beoefenen is een jarenlange studie. Een workshop Grafologie laat je kennismaken op beginnersniveau.

Ook voor meer gevorderden is er een workshop of cursus te boeken.
Alle lessen worden door mij opgesteld en er zijn aparte oefenbladen die verhelderend werken. Zo kan ik voor iedere groep of gelegenheid het materiaal afstemmen op een verantwoorde wijze.
Bel naar 0631294460 voor informatie & email naar info@grafologica.nl
Share

Stuur weer e e n s een kaartje !

stuur weer eens een kaartje met de postBriefkaartjes……Het is toch super gezellig om er 1 te schrijven en om er 1 te ontvangen. Nog beter is een heleboel kaartjes versturen en ontvangen. Wie doet ermee met de actie CARTE Postale ? Inschrijven is makkelijk, meedoen gezellig.
Schrijf je in via: cartepostale@grafologica.nl
Share

Grafologica en workshops grafologie

Grafologica All Bright Grafologica heeft besloten voor verruiming. Dat wil zeggen dat het aanbod van spirituele inzichten wordt samengevoegd met andere zienswijzen. Wij blijven de grafologie en handschrift analyse aanbieden.

Daarnaast nu ook I Tjing en Spirituele astrologie. Met de I Tjing kan er worden gekeken naar synchroniciteit, het samenvallen van vraag en antwoord als handvat. Via spirituele astrologie maken we jaarprognoses, die bieden inzicht vanuit de zelf reflectie en eigen keuzes. Zowel de I Tjing als de spirituele astrologische prognoses worden geheel individueel gemaakt, net als de handschrift uitleg.

Daarbij bieden we workshops grafologie aan die vanaf vier aangemelde personen kunnen worden geboekt.
E mail naar: info@grafologica.nl 

Verlichtende groeten van Marina verlichtende groeten van marina
Share

De Link van Handschrift en Karakter

HandschriftTabel De Cirkel van Handschrift-Bewustzijn-Karakter-Kenmerken-Individualiteit kan naar iedere beginstand worden gebracht. Wanneer je uitgaat van de individualiteit van de schrijver kom je direct bij de kenmerken in de schrijfstijl. Het bewustzijn van de individualiteit toont zich in het handschrift. De laatste link brengt je bij handschrift en karakter. Waarom deze elementen samen een handschrift bepalen? Ja, het is juist de samenwerking van deze losse inzichten die visie geeft op handschrift uitleg. Dat de spirituele uitleg wordt toegepast in de huidige tijd komt door de groeiende bewustwording. De spirituele benadering wordt toegevoegd door de ontwikkeling van elke ziel.

The link of Handwriting and Character Circle, Handwriting Consciousness-Character-Highlights-Individuality can be brought to every starting position. When you go out of the individuality of the writer you come directly to the features in the writing style. The consciousness of individuality is revealed in the manuscript. The last link will take you to handwriting and character. Why these elements together define a manuscript? Yes, it is precisely the cooperation of these individual insights vision provides for handwriting interpretation. That spiritual explanation is applied is at the present time by the growing awareness. The spiritual approach is added by the development of every soul.
Share

Handschrift reactie

Handschrift reactie Grafologica heeft samen met Marina jarenlang handschrift rubrieken in diverse kranten gepubliceerd. Het Nieuws en Advertentieblad en Alphen CC, daar waren de nieuwsgierige journalisten die een interview afnamen en vervolgens van de anonieme schrijver een beknopte handschrift analyse lieten maken. Zowel het interview als de identiteit van de schrijver bleven geheim. Pas op de dag van publicatie werd zichtbaar om welke schrijver het ging!
Share

Handgeschreven is altijd mooi !

handschrift is altijd mooi Handgeschreven is altijd mooi. Vaak wordt er aan mij gevraagd of het ook belangrijk is of het handschrift er ‘mooi’ uitziet. Eerst is het maar net hoe je schoonheid beleeft, het antwoord is dus altijd subjectief. Een ritmisch geheel met duidelijk leesbare letters is vaak voor de lezer aantrekkelijk omdat het een bepaalde rust geeft en je niet jezelf tijdens het lezen hoeft af te vragen wat er staat. Het is duidelijk. Ten tweede is een zekere verbondenheid, ook wanneer dat niet altijd zichtbaar blijft, een teken van gelijkmatigheid en evenwicht. Ook dit komt weer tot uiting in een rustige schrijfbeweging. Dan het derde punt, als er creatief met letters wordt om gegaan kan er een lettervariatie op papier komen die apart is. Zelf gevormde letters los van het schoolschrift kan uitvloeien tot een bepaalde vorm van kalligrafie. Vele zeggen dat kalligrafie geen gewoon schrijven is, ik vind het schoonschrijven en zeker het creatief gevormde schrift wel degelijk schrijven. Hier laat de schrijver toch ook zien wie hij/zij is ! Het handschrift dat juist geen aandacht krijgt qua vorm is de natuurlijke schrijfstijl van de geoefende schrijver. Het gaat allemaal automatisch, terwijl je jezelf er toch heel bewust van bent van hetgeen je op papier zet. Er kunnen vele punten volgen, maar opsommen kan ook saai worden en dat wil ik voorkomen. Het handschrift mee laten groeien in de tijd waarin we nu leven heeft helemaal juist geen verveelde kant. Het is juist heel boeiend handschrift te plaatsen in de tijdsgeest waarin wij nu leven. Er wordt heel veel met handschrift gedaan. Van het versieren van taarten, tot het schrijven van prachtige woorden op wens-borden. Het sierlijke schrift van de menukaart tot het naambordje op de buitengevel. Ik blijf bij mijn openingszin: Handschrift is altijd mooi ! Voor alle handschrift vragen, email naar info@grafologica.nl en we geven graag antwoord !
Share